sobota, 15 grudnia 2012

eggy bread

Ciagle o nich slysze jak rodziny w weekendowe poranki sie nimi zajadaja, a nigdy ich nie przetestowalam. Tutaj taka forma sniadania jest bardzo popularna. Zatem czas wielki! Trzeba probowac nowych rzeczy! Skoro swieta w tym roku beda inne to warto jakos je spedzic kreatywnie i "na swoj sposob" zeby nie zwariowac. A wiec do dziela!


Oto szybki przepis:
chleb
4 jajka
1 szkl mleka
1/2 lyzki cynamonu (dodalam dla poprawienia smaku)

Wszytsko polaczyc. Dodac pokrojony chleb i na patelnie. W zaleznosci jak Kto lubi zarumienic lub nie. Mozna jesc z miodem, cukrem, lub owocami. Dodatki wg uznania.


Smacznego!
Pozdrawiam i zycze milego weekendu!
xxx

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Dziękuję, że jesteś!